Butik

Libris Trons vittnen Peter Halldorf & Joel Halldorf Hur vågar vi tro att historien om Jesus Kristus är sann, tillförlitlig och värd att ge sitt liv för? Det finns inga bevis för den kristna tron. Men det finns vittnen. Det är genom dem som före oss följt Jesus som vi på allvar förstår innebörden av att vara kristen. 0 stars, based on 0 reviews 0 5
180.00 kr

Hem / Butik

Trons vittnen

180 kr
Trons vittnen

Hem / Butik

Trons vittnen

180 kr
ISBN: X978-91-7387-338-3
Peter Halldorf & Joel Halldorf
Hur vågar vi tro att historien om Jesus Kristus är sann, tillförlitlig och värd att ge sitt liv för? Det finns inga bevis för den kristna tron. Men det finns vittnen. Det är genom dem som före oss följt Jesus som vi på allvar förstår innebörden av att vara kristen.
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 0 is required
Maximum purchase amount of 0 is allowed
180.000
Förlag: Libris
Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
  • Beskrivning
Hur vågar vi tro att historien om Jesus Kristus är sann, tillförlitlig och värd att ge sitt liv för? Det finns inga bevis för den kristna tron. Men det finns vittnen. Det är genom dem som före oss följt Jesus som vi på allvar förstår innebörden av att vara kristen. Trons vittnen tillhör hela kyrkan och föregriper vår enhet som kristna. Här står öknens Antonios, Katarina av Siena, William Seymour, Serafim av Sarov och Ida Andersson från Skaraslätten sida vid sida. Berättelserna om deras liv manar till ödmjukhet. Vi kan aldrig veta vem Gud i framtiden kommer att använda för att leda oss till ett rikare liv i Kristus!