Butik

EKiBS förlag Tideböner advent Advent är en av kyrkoårets rikaste tider. Det vi förbereder oss för under advent är givetvis firandet av Kristi födelses fest, som uppenbarar den kristna trons gnistrande ädelsten: Gud har blivit människa och tagit sin boning ibland oss.
300.00 kr

Hem / Butik

Tideböner advent

300 kr
Tideböner advent

Hem / Butik

Tideböner advent

300 kr
ISBN: 978-91-981501-4-8
Advent är en av kyrkoårets rikaste tider. Det vi förbereder oss för under advent är givetvis firandet av Kristi födelses fest, som uppenbarar den kristna trons gnistrande ädelsten: Gud har blivit människa och tagit sin boning ibland oss.
  • Köp 10 för 255 kr
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 0 is required
Maximum purchase amount of 0 is allowed
300.000
Kategori: framsida
Förlag: EKiBS förlag
Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
  • Beskrivning
  • Specifikation
Advent är en av kyrkoårets rikaste tider. Det vi förbereder oss för under advent är givetvis firandet av Kristi födelses fest, som uppenbarar den kristna trons gnistrande ädelsten: Gud har blivit människa och tagit sin boning ibland oss. Men advent är på samma gång en tid som binder samman Kristi första ankomst med hans andra ankomst. Allt detta kommer till uttryck i tidebönsboken för advent, som innehåller fyra dagliga böner för adventstiden. Under perioden 17–24 december, de sju dagar som föregår julen, har bönerna en särskild prägel. Steg för steg förs vi närmare Jesu Kristi födelse.
Utgiven år 2015 Trådhäftat hårdband i klot, 572 sidor