Butik

Cordia Gunnel Vallquist: texter i urval Gunnel Vallquist: texter i urval Gunnel Vallquist (1918-2016), professor och ledamot av Svenska Akademien, var i mer än ett halvt sekel verksam som fri skribent, översättare och författare. Här publiceras ett urval av hennes texter från perioden 1949-2007. Texterna speglar bredden och djupet i hennes skriftställarskap. Bland annat ingår en unik serie artiklar publicerade i Svenska Dagbladet i samband med fem påveskiften. Inledning av Ylva Eggehorn, Werner G Jeanrond och Carl-Otto Werkelid. 0 stars, based on 0 reviews 0 5
80.00 kr

Hem / Butik

Gunnel Vallquist: texter i urval

0 Recentioner
80 kr
Gunnel Vallquist: texter i urval

Hem / Butik

Gunnel Vallquist: texter i urval

80 kr
ISBN: 39
Gunnel Vallquist: texter i urval

Gunnel Vallquist (1918-2016), professor och ledamot av Svenska Akademien, var i mer än ett halvt sekel verksam som fri skribent, översättare och författare. Här publiceras ett urval av hennes texter från perioden 1949-2007. Texterna speglar bredden och djupet i hennes skriftställarskap. Bland annat ingår en unik serie artiklar publicerade i Svenska Dagbladet i samband med fem påveskiften. Inledning av Ylva Eggehorn, Werner G Jeanrond och Carl-Otto Werkelid.
  • Köp 10 för 68 kr
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 0 is required
Maximum purchase amount of 0 is allowed
80.000
Förlag: Cordia
Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
  • Beskrivning
  • Specifikation
  • Kundrecensioner (0)
Gunnel Vallquist: texter i urval Gunnel Vallquist (1918-2016), professor och ledamot av Svenska Akademien, var i mer än ett halvt sekel verksam som fri skribent, översättare och författare. Här publiceras ett urval av hennes texter från perioden 1949-2007. Texterna speglar bredden och djupet i hennes skriftställarskap. Bland annat ingår en unik serie artiklar publicerade i Svenska Dagbladet i samband med fem påveskiften. Inledning av Ylva Eggehorn, Werner G Jeanrond och Carl-Otto Werkelid.
Inbunden med skyddsomslag
Det finns ännu inga recensioner
Please sign in or create an account to submit a review for this product.